© Sacha Grootjans

NDT Young Creatives - Workshops

Vertel je eigen verhaal in dans
zo 6 apr en zo 13 apr
zo 6 apr ’25
en
zo 13 apr ’25

Hoe werkt dat eigenlijk, een dansvoorstelling maken? En waar haalt een choreograaf inspiratie vandaan?

Kinderen van 8 tot 14 jaar kruipen in de huid van dansers en makers tijdens een losse workshop of een serie van acht zondagen. Ze leren over het creatieve proces, gaan zelf aan de slag met het repertoire van NDT en ontdekken hoe je je verhaal vertelt in dans.

✔︎ 8-14 jaar
✔︎ Danservaring niet nodig
✔︎ 50% korting met een Ooievaarspas

 

NDT Young Creatives workshop

Datum: 6 en 13 april 2025
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Prijs: 15 euro
Locatie: Amare, Den Haag

 

Bij dit evenement is geen stapelkorting van toepassing.

 

Ooievaarspas
Met een Ooievaarspas krijg je 50% korting. Vul hiervoor de kortingscode OOIEVAAR24 in tijdens het bestelproces. Vergeet niet je Ooievaarspas mee te nemen, hier wordt op gecontroleerd.

Informatie over het aanmelden

Voorafgaand aan de workshop of intensive die je geboekt hebt ontvang je nog bericht van NDT per mail, waarin ze je vragen om wat meer informatie over de deelnemer. Het zou kunnen dat deze mail in de spam beland. Houd je mailbox dus goed in de gaten.

Met een Ooievaarspas krijg je 50% korting op je tickets. Het zou kunnen dat je voorafgaand aan de workshop wordt gevraagd de Ooievaarspas mee te nemen om deze te laten zien. Heb je geen Ooievaarspas maar vormt het cursusgeld wel een belemmering? Neem dan contact met NDT op om de mogelijkheden te bespreken.


Young Creatives intensives

Krijg je niet genoeg van dansen, optreden en maken? Bij de Young Creatives intensives werk je zes zondagen aan het maken van een voorstelling. Je gaat dieper in op het maakproces en het creëren en ontwikkelen van een dansvoorstelling. De voorstelling die je samen met de andere dansers maakt wordt gepresenteerd voor publiek in de theaterstudio van NDT. NDT nodigt jou uit om mee te maken!

Ga naar de pagina van de Young Creatives intensives