Let it Snow!

APOLLO5
za 14 dec / 20:15
za 14 dec ’24
20:15
  • za 14 dec ’24
    20:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag

A cappella kerstconcert met o.a. Ding Dong Merrily on High, Gabriel’s Message, The Truth From Above, The Christmas Song, The Wexford Carol, Noël Nouvelet, Jingle Bells, I’m Dreaming of a White Christmas, Deck The Hall, The Christmas Song, Rudolph The Red-Nosed Reindeer en Santa Baby.

In Let it snow! trakteert APOLLO5 je op een heerlijk kerstprogramma. Klassiekers van het door-en-door Britse Christmas carol-repertoire passeren het revue. En dat het niveau van de uitvoering aan niets te wensen over zal laten, getuige deze vijfsterren-recensie van BBC Music Magazine:

“Alles van APOLLO5 is onberispelijk, van het perfect uitgebalanceerde tempo en de fantasierijke repertoirekeuze tot de uitzonderlijke samenhang en moeiteloze stijl”.

Het veelgeprezen Britse vocale ensemble APOLLO5 staat bekend om hun indrukwekkende zangtechniek en unieke geluid. Het gezelschap laat zien hoe indrukwekkend de combinatie van louter vijf stemmen kan zijn. Door ongeëvenaard individueel talent te presenteren en dat tegelijkertijd op te laten gaan in een perfecte eenheid, boeit APOLLO5 het publiek in verschillende genres, waaronder jazz, pop, klassiek en oude, gewijde muziek, en brengt het een diepe verbinding tot stand via hun optredens en educatieve workshops.

Garderobe en drankje 
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop. 

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.  

Credits

APOLLO5
Clare Stewart sopraan
Penelope Appleyard sopraan
Oscar Golden-Lee tenor
Joseph Taylor tenor
Augustus Perkins Ray bas