© David van Haren

Wiegeling (0,5 - 1,5 jaar)

Frisse Oren
Festival De Betovering
zo 27 okt
zo 27 okt ’24

Een feest voor alle zintuigen waarin het heerlijk deinen en soezelen is. 

Het is echt heel bijzonder om die jongste doelgroep gebiologeerd naar niet echt alledaagse muziek te zien luisteren

Theaterkrant

Met Wiegeling brengt Frisse Oren een ode aan het wiegelied. In een zachte, geborgen omgeving gaan een zangeres, een klarinettist en een udspeler muzikale ontmoetingen aan met het jonge publiek en met elkaar. Spelers en publiek bevinden zich samen in het decor van bewegende abstracte vormen, kleurrijke lichtbronnen en elementen die wonderlijke geluiden maken.

Een Arabisch wiegelied uit de jeugdherinneringen van de Syrische Jaber Fayad is het vertrekpunt voor Wiegeling. Ook hoor je in Jabers composities invloeden van muziek van over de hele wereld en van alle tijden terug. De klanken prikkelen de verbeelding en doen je met een glimlach terugdenken aan plekken waar je zelf misschien nog nooit bent geweest.

Ouder en kind hebben een eigen zitplek in dit decor, maar rondkruipen mag ook.

Toegankelijkheid
Deze voorstelling is prikkelarm, toegankelijk voor rolstoelgebruikers en geschikt voor kinderen met een visuele en auditieve beperking/TOS (taalontwikkelingsstoornis).

Garderobe en kluisjes 
Garderobe is inbegrepen bij je ticket. Je kunt je jas of tas ook in een kluisje kwijt. De kluisjes vind je naast de garderobe. Je hebt geen muntje of pinpas nodig. Je sluit het kluisje af en opent het weer met een 4-cijferige code die je zelf verzint.  

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 

Credits

Cast
Sterre Konijn sopraan
Rudi van Hest klarinet
Jaber Fayad ud

Creatives
Jaber Fayad muziek
Anneke Wensink regie
Theun Mosk | Ruimtetijd scenografie