MISTURA FINA ft. Djâmen Farias

Jazz em Brasse
zo 22 sep / 15:00 - 17:30
zo 22 sep ’24
15:00 - 17:30

Laat je meevoeren naar de gouden eeuw van de Braziliaanse muziek, herbeleef Bossa Nova, samba jazz en nog veel meer grooves met wat originele kleuren van de getalenteerde nieuwe generatie creatievelingen. 

Maak een reis met de Grammy winnende songwriter, gitarist en zanger Djâmen Farias, zangeres en songwriter met een unieke warme stem Egle Petrosiute, de virtuoze bassist Matheus Nicolaiewsky en drummeester Yoran Vroom. De beleving van een warme Braziliaanse middag die je zowel zal vermaken als je tot in je ziel zal raken.

Podium De Nieuwe Kamer (PDNK)
Podium De Nieuwe Kamer (PDNK) organiseert jaarlijks zo´n 60 jazzconcerten bij diverse podia in Den Haag. PDNK richt zich daarbij vooral op musici die een band met de Haagse regio hebben. In Brasserie Amare organiseert PDNK op vrijwel elke zondagmiddag, in samenwerking met Open Amare, een gratis jazzconcert.

De concerten worden in samenwerking met (internationale) studenten van het Koninklijk Conservatorium georganiseerd. Er is er ook ruimte voor cd-presentaties, nieuwe initiatieven en nieuw talent, kortom een ruime presentatie vanuit de Haagse Jazz scene. Tijdens de pauze vraagt de organisatie een bijdrage om jazz op dit podium in stand te kunnen houden.

Credits

Egle Petrosiute zang
Djâmen Fritas gitaar, zang
Matheus Nicolaiewsky contrabas
Yoran Vroom drums