Sly M ft. Ben van den Dungen

Jazz em Brasse
zo 3 nov / 15:00 - 17:30
zo 3 nov ’24
15:00 - 17:30

Sly M bestaat uit drie jonge honden en een oudgediende. Het muzikale karakter van de band is simpelweg het resultaat van de grootste gemene deler van de muzikale persoonlijkheden die er in spelen. De muziek is organisch en komt meer uit de heupen dan uit het hoofd.
Sly M noemt het zelf geïmproviseerde muziek van de straat. De muziek is sensationeel, adembenemend, ontroerend en opzwepend tegelijkertijd. Invloeden uit "The Old Days" en jazzmuziek van de nieuwe tijd gaan moeiteloos hand in hand.

Programma

SLY M is een nieuwe band in het Nederlandse jazz landschap. In deze nieuwe groep zitten musici die muzikaal alle kanten kunnen maar keihard swingen is wel het uitgangspunt. Neo-bop, free, latin en alles wat er verder nog voorbij komt aan actuele jazzmuziek gaat de blender in.

Podium De Nieuwe Kamer (PDNK)
Podium De Nieuwe Kamer (PDNK) organiseert jaarlijks zo´n 60 jazzconcerten bij diverse podia in Den Haag. PDNK richt zich daarbij vooral op musici die een band met de Haagse regio hebben. In Brasserie Amare organiseert Podium De Nieuwe Kamer (PDNK) op vrijwel elke zondagmiddag, in samenwerking met Open Amare, een gratis jazzconcert. De concerten worden in samenwerking met (internationale) studenten van het Koninklijk Conservatorium georganiseerd. Er is er ook ruimte voor Cd-presentaties, nieuwe initiatieven en nieuw talent, kortom een ruime presentatie vanuit de Haagse Jazz scene. Tijdens de pauze vragen we een bijdrage om jazz op dit podium in stand te kunnen houden.

Credits

Ben van den Dungen saxen
Miguel Rodriguez piano
Steve Zwanink bas
Mitchell Damen drums