Michael Varekamp’s Jazz Revue

Jazz em Brasse
zo 27 okt / 15:00 - 17:30
zo 27 okt ’24
15:00 - 17:30

Met zijn New Orleans Jazz Revue zoekt trompettist en zanger Michael Varekamp de rafelranden op van de jazz en de blues. De gloriedagen van de jazz herleven als Michael zich stort op de roots van de Jazz. De jazz en blues van New Orleans en Louis Armstrong bepaalden zijn levensloop. 

De charismatische Varekamp beschikt over een groot talent om de jazz tot leven te wekken en de toeschouwers te raken in hart & ziel. Laat je door zijn ruige stem en unieke trompetspel meevoeren naar een nachtclub in Louisiana en vier het leven als nooit tevoren. De Jazz Revue bestaat uit de crème de la crème van de jazzscene en speelt al jaren menig podium finaal plat in binnen en buitenland.

Podium De Nieuwe Kamer (PDNK)
Podium De Nieuwe Kamer (PDNK) organiseert jaarlijks zo´n 60 jazzconcerten bij diverse podia in Den Haag. PDNK richt zich daarbij vooral op musici die een band met de Haagse regio hebben. In Brasserie Amare organiseert Podium De Nieuwe Kamer (PDNK) op vrijwel elke zondagmiddag, in samenwerking met Open Amare, een gratis jazzconcert. De concerten worden in samenwerking met (internationale) studenten van het Koninklijk Conservatorium georganiseerd. Er is er ook ruimte voor Cd-presentaties, nieuwe initiatieven en nieuw talent, kortom een ruime presentatie vanuit de Haagse Jazz scene. Tijdens de pauze vragen we een bijdrage om jazz op dit podium in stand te kunnen houden.

Credits

Michael Varekamp Trompet en vocals
Rolf Delfos Alt en tenorsax
Bas van Lier Orgel
Erik Kooger Drums