Laat je horen, laat je zien (8-12 jaar)

Nederlands Dans Theater en Residentie Orkest
Festival de Betovering
zo 27 okt
zo 27 okt ’24

Dans en muziek kunnen niet zonder elkaar. Daarom kun je tijdens kunstfestival De Betovering een ochtend vol dans- én muziekplezier meemaken, van Nederlands Dans Theater (NDT) en het Residentie Orkest (RO). 

Kijk fragmenten uit een NDT-voorstelling en maak daarna samen met een docent een eigen dans- of slagwerkstuk. Na een gezamenlijke start volgen de kinderen (van 8 tot 12 jaar) een dans- of muziekworkshop genaamd Laat je horen, laat je zien en treden aan het einde samen op.

Let op: bij Laat je horen, laat je zien maak je een keuze tussen een dansworkshop van NDT of een muziekworkshop van het RO. De workshops starten gezamenlijk, splitsen zich op in de dans- en muziekgroep en komen voor de presentatie weer bijeen. Voor de workshops geldt een max. aantal van 20 deelnemers. Om verzekerd te zijn van een plek kunt u een gratis kaartje reserveren.

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Garderobe en kluisjes 
Garderobe is inbegrepen bij je ticket. Je kunt je jas of tas ook in een kluisje kwijt. De kluisjes vind je naast de garderobe. Je hebt geen muntje of pinpas nodig. Je sluit het kluisje af en opent het weer met een 4-cijferige code die je zelf verzint.