Taster Day

Doe mee met From Here On!
Sun 7 Jul
Sun 7 Jul ’24

Maak samen met prijswinnende theatergezelschappen Good Chance en Gecko een voorstelling over ontheemding, beweging en het gedwongen vinden van een nieuw thuis! Kom op 7 juli voor een voorproefje naar de Taster Day in Amare.

Tijdens de Internationale Dag van de Vrede op 21 september 2024 voeren Haagse jongeren en vrouwen een korte theatervoorstelling op in de Amare Studio. From Here On gaat over kinderrechten en een veilig heenkomen voor kinderen tijdens de oorlog.  

Doe je mee?
We zoeken een groep van 30 inwoners van Den Haag, in het bijzonder jongeren tussen de 13 en 22 met alle achtergronden en vrouwen die 35 jaar of ouder zijn. Je hoeft geen ervaring te hebben. Je motivatie voor theater en nieuwsgierigheid om met elkaar een bijzonder verhaal te vertellen over kinderrechten en de waarde van een veilig heenkomen zijn het belangrijkste.

De voorstelling bestaat uit drama, dans, muziek en bewegingstheater. Je volgt leuke, speelse en creatieve workshops van professionele artiesten van Gecko, waarin je nieuwe skills leert. Samen met elkaar maak je deze uitdagende voorstelling.  

Het is handig als je een beetje Engels spreekt, maar het hoeft niet. In de groep zijn genoeg mensen die kunnen vertalen wat er wordt gezegd. Je leert theater te maken, je uit te drukken over moeilijke onderwerpen en je ontwikkelt je leiderschapsvaardigheden. Je bent nieuwsgierig om andere mensen te ontmoeten en hun verhalen te horen. De repetities vinden plaats in de zomervakantie.

➤ Lees meer over From Here On

Ben je nieuwsgierig? Kom op 7 juli voor een voorproefje naar de Taster Day in Amare
Als je wilt weten of het wat voor je is, dan kun je meedoen aan een voorproefje. Op zondag 7 juli organiseren de theatermakers een kennismakingsdag in Amare. Je kunt meedoen met workshops en praten met de theatermakers. Lijkt het je dan leuk om mee te doen? Dan kun je je gelijk opgeven.