Jim van de Klundert Quartet

Jazz em Brasse
Sun 15 Sep / 15:00 - 17:30
Sun 15 Sep ’24
15:00 - 17:30
  • Sun 15 Sep ’24
    15:00 - 17:30
    Brasserie Amare

Gitarist Jim van de Klundert heeft meerdere muziekstudies in Nederland gevolgd en studeerde in 2022 met lof af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Een jaar na zijn afstuderen lanceerde hij zijn debuutalbum ‘Ease’.

Zijn ongedwongen composities, gekenmerkt door pakkende thema’s en een sterk gevoel voor groove, dienen als platform waarin elk bandlid zijn eigen verhaal vertelt. Verwacht een gevarieerd programma met stukken van ‘Ease’, bekende jazznummers en gloednieuwe composities die nog niet eerder zijn gehoord!

Podium De Nieuwe Kamer (PDNK)
Podium De Nieuwe Kamer (PDNK) organiseert jaarlijks zo´n 60 jazzconcerten bij diverse podia in Den Haag. PDNK richt zich daarbij vooral op musici die een band met de Haagse regio hebben. In Brasserie Amare organiseert PDNK op vrijwel elke zondagmiddag, in samenwerking met Open Amare, een gratis jazzconcert.

De concerten worden in samenwerking met (internationale) studenten van het Koninklijk Conservatorium georganiseerd. Er is er ook ruimte voor cd-presentaties, nieuwe initiatieven en nieuw talent, kortom een ruime presentatie vanuit de Haagse Jazz scene. Tijdens de pauze vraagt de organisatie een bijdrage om jazz op dit podium in stand te kunnen houden.

Credits

Jim van de Klundert Gitaar
Tom van der Zaal Saxofoon
Joost van Schaik Drums
Steven Zwanink Bass