Fairytale Dances

Lawrence Power and Simon Crawford-Phillips
Fri 22 Nov / 20:15
Fri 22 Nov ’24
20:15
  • Fri 22 Nov ’24
    20:15
    Nieuwe Kerk, The Hague

Van alle pleitbezorgers voor het pracht en praal van de altviool, telt Lawrence Power als een van de kopleiders. Zijn passie voor zijn lievelingsinstrument kent geen grenzen: naast het spelen van een ijzeren repertoire heeft hij tal van nieuwe werken en bewerkingen tot het leven geroepen. Hij is een ware meester aan de top van zijn kunnen. 

Programme

Robert Schumann Märchenbilder 
Igor Stravinsky Divertimento 
Hector Berlioz Death of Ophelia
Sergei Prokofiev from: Romeo and Juliet

Samen met vaste duo-partner Simon Crawford-Phillips brengt hij een veelzijdige verzameling van stukken waarin sprookjes en feeën de leidraad vormen. Wie alle denkbare kleuren van het instrument mee wil maken (en ook wil wegdwalen in diverse fantasieën van weleer) mag dit zeldzame optreden in Nederland niet missen.

Cloakroom and drink  
Cloakroom and an intermission drink are included. If the event does not have an intermission, you will receive the drink afterwards

Ooievaarspas discount  
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.  

Credits

Lawrence Power viola
Simon Crawford-Phillips piano